counter free hit unique web

Recipe: Delicious Spaghetti al tonno allegri

Spaghetti al tonno allegri. This tasty spaghetti al tonno or spaghetti with tuna recipe requires only a few ingredients and is very easy to make. Watch the full video to follow along as I cook this recipe step by step or continue scrolling for the written recipe. Per preparare gli spaghetti al tonno iniziate mettendo a scaldare sul fuoco una pentola colma di acqua, al bollore salate a piacere: servirà per la cottura della pasta.

Spaghetti al tonno allegri Spaghetti al tonno is one of my all-time favorite go-to pasta dishes. I love a classic meat sauce as much as the next half-Italian, but when I want something quick and easy for a weeknight meal, I reach for the tuna. Cuocere gli spaghetti in abbondante acqua facendo attenzione a non salare troppo perchè il sugo e già saporito. You can have Spaghetti al tonno allegri using 0 ingredients and 6 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Spaghetti al tonno allegri

Qualche minuto prima di fine cottura passateli con un forchettone direttamente nella padella con il sugo alla puttanesca e mantecate bene per qualche minuto. Gli spaghetti al pomodoro e tonno non sono la solita pasta al tonno, ma un gustoso piatto. Vi proponiamo la ricetta di una pasta facile e sfiziosa per i vostri pranzi in famiglia o allegre cene con gli amici: gli spaghetti al. Spaghetti al tonno or in english it means spaghetti with tuna is an italian spaghetti version of tuna fillet instead of using meat.

Spaghetti al tonno allegri step by step

  1. Tagliare una zucchina a rondelle sottili e l'altra a dadini..
  2. Tagliare i pomodorini a dadini..
  3. In una padella capiente mettere l'olio delle scatolette con l'aglio aggiungere le zucchine e cuocere 10 minuti..
  4. Aggiungere i pomodorini e continuare a cuocere per 5 minuti..
  5. Spegnere il fuoco, salare e aggiungere il tonno sbriciolato grossolanamente..
  6. Cuocere gli spaghetti in acqua abbondante salata, scolare e farli saltare in padella con il tonno..

Spaghetti al tonno is just perfect for dieters or just wanting to eat pasta without adding any meaty ingredients. Or lets just say this is a very quick meal for any busy person. Die Spaghetti in Salzwasser al dente kochen. Unterdessen die Tomaten enthäuten und klein hacken. Method: Put olive oil on low heat Peel garlic and then squash cloves under a knife Add cloves to olive oil and very slowly bring the garlic to a light golden colour, remove garlic and discard Add anchovie fillets and raise heat slightly.

You May Also Like

About the Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.