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How to Prepare Delicious Pelmeni – Ravioli russi

Pelmeni – Ravioli russi. Pelmeni are a classic Russian recipe that is similar to dumplings. They are filled with ground pork and beef and wrapped in a tender dough. Serve pelmeni in soup bowls with hot consomme, or serve with melted butter with sour cream,.

Pelmeni - Ravioli russi They can be bought frozen in a Russian Supermarket, but most Russians still prefer the home-made pelmeni. Russian foods are the best and the Russian Ravioli or the Pelmeni is the traditional Russian food that has gained tremendous popularity in many parts of the world. Pelmeni is one of the most ancient foods in Russia. You can have Pelmeni – Ravioli russi using 15 ingredients and 9 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Pelmeni – Ravioli russi

  1. You need of Per la sfoglia.
  2. Prepare 50 g of Farina 00.
  3. It’s 50 g of Farina 0 Manitoba.
  4. Prepare 1/2 of Uovo sbattuto.
  5. It’s 2 cucchiai of Aqua.
  6. Prepare 1 pizzico of Sale.
  7. Prepare of Per il ripieno.
  8. It’s 120 g of Carne macinata di manzo e maiale.
  9. You need 40 g of Cipolla grattugiata.
  10. You need 1 cucchiaio of Aglio grattugiato.
  11. Prepare q.b. of Noce moscata in polvere.
  12. You need of Sale e pepe nero macinato grosso.
  13. It’s of Per guarnire.
  14. You need q.b. of Panna acida.
  15. Prepare q.b. of Aneto.

In Europe this food is sometimes referred to as the ravioli. Both appear the same and they taste great. In Russia, people often use a pelmeni mold for forming pelmeni. If you have a pelmeni mold, roll out portions of the dough very thinly on a slightly floured surface.

Pelmeni – Ravioli russi instructions

  1. Mescolare bene tutti gli ingredienti per la sfoglia in una ciotola. Formare una palla con l’impasto e lasciarlo riposare per 30 minuti a temperatura ambiente avvolto da una pellicola di plastica..
  2. Nel frattempo, prepariamo il ripieno. Mettere il manzo, la cipolla e l'aglio in una ciotola e mescolare finché non diventa appiccicoso..
  3. Spargere la farina sulla spianatoia e metterci sopra l'impasto. Formare una barra con l'impasto e tagliarla in 16 pezzi. Lavorarli per formare altrettante palline..
  4. Prendere il mattarello e stendere una ad una ciascuna pallina in una sfoglia di 6-7 cm di diametro..
  5. Prendere ora il ripieno preparato precedentemente, raccoglierne una piccola porzione con un cucchiaino e metterla al centro della sfoglia. Inumidire il dito indice e bagnare il bordo della metà superiore della sfoglia, così da poterla sigillare al meglio..
  6. Piegare la sfoglia a metà e sigillare bene i bordi. Poi attaccare i due lati della sfoglia per fare la forma speciale dei pelmeni..
  7. Una volta che abbiamo finito con tutti i 16 ravioli, metterli in un congelatore. Lasciare riposare per almeno un'ora — ho lasciato i miei nel congelatore per 2 giorni..
  8. Aggiungere un po' di sale e una foglia di alloro all'acqua in una pentola e lasciarla bollire. Aggiungere i ravioli. Quando i ravioli salgono in superficie, cuocere per altri 5 minuti circa..
  9. Togliere dal fuoco e scolare l'acqua. Servire con panna acida e aneto..

You should end up with a circle slightly bigger than the mold. Place rolled out dough onto the mold with the floured side down (the "sticky" side should be facing you). Pelmeni are the Russian version of tortellini, typically filled with pork, beef or potato. A favorite dish of many Russians, this recipe is very simple and delicious. It takes a little bit of practice and time to put together the pelmeni but it's well worth the effort!

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