counter free hit unique web

Recipe of Award-winning Frittata di pasta

Frittata di pasta. FRITTATA DI SPAGHETTI NAPOLETANA: Ricetta originale! FRITTATA DI SPAGHETTI ALLA CARBONARA al forno CARBONARA PASTA OMLETTE. A spaghetti frittata is a great picnic meal, as well as a way to make the most of leftover pasta!

Frittata di pasta An Italian egg frittata, made with pasta. It's particularly popular in Campania (the region of Italy surrounding Naples). Frittata di pasta is an Italian dish that's typically made with leftover pasta as the key ingredient.

Hello everybody, it is Louise, welcome to my recipe page. Today, we’re going to make a special dish, frittata di pasta. One of my favorites food recipes. For mine, I’m gonna make it a little bit unique. This will be really delicious.

FRITTATA DI SPAGHETTI NAPOLETANA: Ricetta originale! FRITTATA DI SPAGHETTI ALLA CARBONARA al forno CARBONARA PASTA OMLETTE. A spaghetti frittata is a great picnic meal, as well as a way to make the most of leftover pasta!

Frittata di pasta is one of the most well liked of recent trending foods on earth. It’s simple, it is fast, it tastes delicious. It is appreciated by millions daily. They’re nice and they look fantastic. Frittata di pasta is something that I’ve loved my entire life.

To begin with this particular recipe, we must prepare a few ingredients. You can have frittata di pasta using 6 ingredients and 0 steps. Here is how you can achieve that.

The ingredients needed to make Frittata di pasta:

  1. {Prepare 250-300 gr. of Pasta avanzata.
  2. {Get 3 of uova.
  3. {Get of Parmigiano grattugiato q. b.
  4. {Make ready of Olio di semi di girasole q. b.
  5. {Take of Pepe q. b.
  6. {Make ready of Olio di semi per friggere.

Spaghetti are among the most popular choices, but the dish can be made with any other type of pasta. The Spaghetti Frittata or Frittata di Maccheroni ("a frittata 'e maccarune" in Neapolitan language), more commonly known as the Pasta Frittata (Frittata di Pasta), is a typical dish of Neapolitan cuisine. La frittata di pasta è un classico della cucina napoletana, e viene comunemente chiamata frittata di maccheroni; nata come ricetta per utilizzare la pasta avanzata, la frittata di pasta è poi diventata una. Nata come frittata di pasta avanzata (anche frittata di pasta al sugo avanzata o frittata di maccheroni rossa) oggi è diventata una preparazione vera e propria e si preparano gli spaghetti proprio per.

Instructions to make Frittata di pasta:

La frittata di pasta è una tipica preparazione napoletana conosciuta anche come frittata di maccheroni o frittata di spaghetti, un piatto unico sostanzioso e davvero squisito. La frittata di pasta o frittata di maccheroni (in dialetto napoletano frittata e maccarun) è un piatto originario di Napoli, in Campania (Italia). La frittata di maccheroni (quest'ultimo era un termine con cui si indicava qualsiasi tipo di pasta). FRITTATA DI PASTA. "Hai finito tutto?!" "Did you eat it all?!" The rule of thumb is: if your pasta was good the frittata will be too. If it was not that great there's even a chance the frittata will be better!

So that is going to wrap this up with this special food frittata di pasta recipe. Thanks so much for reading. I am confident you can make this at home. There is gonna be interesting food in home recipes coming up. Don’t forget to bookmark this page on your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!

You May Also Like

About the Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.