counter free hit unique web

Easiest Way to Prepare Tasty Zuppa Toscana

Zuppa Toscana. Season with the crushed red pepper flakes and salt and pepper. Allrecipes Smoked sausage, potatoes, onion, and bacon are combined in a creamy chicken broth in this hearty soup with kale and garlic. Smoked sausage, potatoes, onion, and bacon are combined in a creamy chicken broth in this hearty soup with kale and garlic.

Zuppa Toscana Zuppa Toscana is Olive Garden's most popular soup. This one-pot, homemade Zuppa Toscana recipe is hearty and loaded with Italian sausage, kale, bacon and potatoes. Some of our most popular recipes are restaurant copycat recipes like Creamy Shrimp Pasta and of course Chicken Madeira! You can have Zuppa Toscana using 13 ingredients and 7 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Zuppa Toscana

  1. It’s 1 of mazzo di bietola.
  2. You need 1/2 of verza cavolo.
  3. It’s 2 of Carote.
  4. You need 2 costa of e foglie di sedano bianco.
  5. You need 10 of pomodorini.
  6. You need 2 cucchiai of passata di pomodoro.
  7. You need 1 of cipolla.
  8. You need 400 g of fagioli cannellini.
  9. Prepare of Sale, pepe.
  10. Prepare of Dado se vi piace.
  11. You need 4/5 of patate.
  12. It’s of Pane a fette qb.
  13. You need of Osso di prosciutto o cotica a piacimento o anche senza.

You can make it better at home for a fraction of the price! Zuppa toscana soup is made from crumbled Italian sausage, bacon, potatoes, kale, chicken broth and cream. The combination is soul-warming and absolutely mouthwatering. What I love most about this copycat soup is that you don't need a lot of ingredients to get such a rich flavor!

Zuppa Toscana step by step

  1. Fate cuocere i fagioli dopo averli tenuti a bagno una notte non buttate l acqua di cottura..
  2. Mettete a soffriggere la cipolla nell ' olio, nel frattempo tritiamo il sedano, la carota e i pomodorini a metà.
  3. Aggiungiete il trito di carote e sedano, fate rosolare e buttate i pomodorini facendo cuocere per almeno 5o6 minuti con la acqua di fagioli, fate appassire i pomodori, nel frattempo tagliate a pezzetti le patate e quindi aggiungete le patate fino a farle ammorbidire, aggiungendo un po' di acqua calda..
  4. Nel frattempo tagliate la bietola e la verza già lavata, e mettiamo nella pentola, subito dopo metà dei fagioli già cotti copriamo e lasciamo cuocere fino a quando non si appassisce, nel frattempo tritiamo con un frullatore i fagioli.
  5. Quando tutte le verdure sono cotte unite i fagioli in crema e mescolate aggiustate di sale e coprire spegnete il fuoco..
  6. Arrostite il pane e mettiamolo nel fondo di una pentolina di coccio o piatto..
  7. Prendete con un romaiolo le verdure, versandole sul pane con un mestolo prendete il brodo e versatelo sulla verdura e il pane fate riposare e se desiderate passarlo in forno già caldo per 5 o 6 minuti in modo che il pane si assorbe il brodo Buon Appetito.

HOW TO MAKE ZUPPA TOSCANA SOUP: What Does Zuppa Toscana Mean? So, Zuppa Toscana is a general term that means " Tuscan soup " with Italy being the place of origin. A classic and more authentic Zuppa Toscana may feature beans and/or other vegetable components inside of a lighter based soup broth. S. today, probably the most popular rendition is the one from Olive Garden. The main ingredients in the classic version are sausage, onions, bacon, garlic, broth, cream, potatoes, and kale.

You May Also Like

About the Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.