counter free hit unique web

How to Prepare Appetizing Vellutata purpurea

Vellutata purpurea. Togliere la buccia alla patata, alle carote e alla rapa, tagliarle grossolanamente, prendere un tegame e mettere il cipollotto ed un filo di olio. Bletia purpurea, common name pine-pink or sharp-petaled bletia, is a species of orchid widespread across much of Latin America and the West Indies, and also found in Florida. They are terrestrial in swamps or sometimes found growing on logs or stumps above the high tide mark.

Vellutata purpurea You can have Vellutata purpurea using 0 ingredients and 3 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Vellutata purpurea

Vellutata purpurea instructions

  1. Togliere la buccia alla patata, alle carote e alla rapa, tagliarle grossolanamente, prendere un tegame e mettere il cipollotto ed un filo di olio, riscaldare e subito dopo aggiungere la patata, carota, rapa.
  2. Mettere il brodo vegetale bollente e fare cuocere per 20/25 minuti dal bollore.
  3. Frullare e la vostra vellutata è pronta da mangiare con dei crostini.Buon appetito.

You May Also Like

About the Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.